NUZO Ouderen panel

Ouderen hebben zelf invloed op de kwaliteit van hun leven. Dat is het uitgangspunt van het NUZO. Daarom werken wij nauw samen mét ouderen, zij zijn immers ervaringsdeskundigen.

De ouderen zijn vertegenwoordigd in de Ouderendelegatie en het Ouderenpanel. De Ouderendelegatie heeft regelmatig contact met het Ouderenpanel over alles wat er leeft bij de achterban. Zij toetsen de plannen en activiteiten van onze partners, adviseren hen en geven bekendheid aan de projectresultaten.

Ook heeft de Ouderendelegatie contact met lokale, regionale en landelijke organisaties en ouderennetwerken. De ouderen die bij ons betrokken zijn, komen regelmatig samen met onze partners. Dit zijn onder meer ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, welzijnsorganisaties, huisartsen- en apothekersorganisaties, opleidingen en gemeenten. Bij deze bijeenkomsten vertellen ouderen zelf wat hun wensen en zorgen zijn. Anderzijds delen de partners hun plannen op het gebied van ouderenzorg, -welzijn en wonen. De ouderen reageren op deze plannen en geven rechtstreeks advies.

Bent u een oudere en woont u in de provincie Utrecht? Blijf niet langs de zijlijn staan, maar doe mee en word lid van het NUZO Ouderenpanel.

Wilt u meer weten?

U leest op onze website www.nuzo-utrecht.nl over ons doel, onze werkwijze en de partners van ons netwerk. U vindt er informatie over onze projecten. Ook zijn er handige folders over zaken die een rol kunnen spelen bij het ouder worden, zoals medicijngebruik, mondzorg en hoe u zich kunt voorbereiden op het ouder worden. In onze nieuwsbrief vertellen wij over de resultaten van ons werk en de projecten, en vindt u handige tips en ervaringsverhalen van ouderen.

Aanmelden ouderenpanel